Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ Δ. Σ. ΤΟΥ ΣΥ.Π.Φ.Α.


  Οι βουλευτές Μπέτυ Σκούφα, Χαρίλαος Τζαμακλής, Αστέριος Καστόρης με τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΥ.Π.Φ.Α. Πιερίας Καλαντζή Παναγιώτη, Υφαντή Μαρία, Αθανασία και Ιφιγένεια Καούρη
       Tο Σάββατο 19 Ιουνίου ο Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Πιερίας συναντήθηκε με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  κ.κ. Χ. Τζαμακλή, Μπ. Σκούφα και Αστ.  Καστόρη,  στο πλαίσιο εποικοδομητικών επαφών του φορέα.
       Συζητήθηκαν  θέματα και προτάσεις που αφορούν στον κλάδο των καθηγητών Φυσικής Αγωγής Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης, μέσα στα πλαίσια των μεταρρυθμίσεων που επιχειρεί το υπουργείο παιδείας. Οι βουλευτές ενημερώθηκαν για τις προτάσεις του συλλόγου σχετικά με τις εξελίξεις στην εκπαίδευση και πιο συγκεκριμένα για το μάθημα της φυσικής αγωγής.
       Η όλη συζήτηση έγινε σε ζεστό κλίμα, με γνώμονα κι από τις δύο πλευρές την πρόοδο και το όφελος του μαθητή και την υγιή και ισορροπημένη ανάπτυξή του, μέσα από το μάθημα της φυσικής αγωγής. Η ανταπόκριση τους  ήταν θετικότατη και  δεσμεύτηκαν  ότι το υπόμνημα που κατατέθηκε με όλες τις προτάσεις θα επιδοθεί στον Υπουργό Παιδείας.
     Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για συνεχή συνεργασία και  πάντα υπέρ του μαθητή και του μετέπειτα υγιούς  πολίτη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου